Правилния избор за здраве и успех

Магазин :: За магазина :: Доставка :: Всички продукти

Правила за използване на магазина

 

Търговски Марки:
Марката "ЛИНИЯНАТУР" е запазена и права над нея имат само "ЛИНИЯНАТУР" Цени: "ЛИНИЯНАТУР" и администратора на сайта си запазват правото да променят цените на всички обявени стоки. Всеки клиент ще бъде уведомен преди изпълнението на поръчката му в случай на промяна в цената. 

Доставка:
Доставката се изпълнява от куриерска фирма избрана от клиента при попълването на формата за поръчка в магазина. Цената на доставката се заплаща от клиента. "ЛИНИЯНАТУР" и администратора на сайта не носят отговорност за евентуални промени в цените на доставка по преценка на куриерските фирми. "ЛИНИЯНАТУР" и администратора на сайта не носят отговорност за качеството на предлаганите услуги от куриерските фирми.

Начин на Плащане:
Администраторите си запазват правото в случай на заявена стока да поискат предварително плащане или капариране на част от цената, като за тази нужда купувачите ще бъдат уведомени писмено и/или чрез телефонно обаждане. Принципно заплащането се извършва чрез „Наложен платеж” – плащате при получаване на стоката.

Срокове:
При плащане по банков път обявеният срок се удължава с 24 часа, поради възможността клиента да се откажете от стоката и администраторите на сайта да върнат преведената сума.

Мнения за артикулите:
Забранява се публикуването на URL адреси като коментар към стоката. Забранява се публикуването на цинични реплики и думи. Забранява се публикуването на координати на 3-ти лица с търговски цели. Нарушаването на т.6 от Правилата за използване на услугите се наказва с IP бан, по усмотрение на администратора.

Рекламация и отказ:

Всеки потребител има право да се откаже от стоката която е закупил от он-лайн магазина  в срок от 7 дни.  Условието важи ако  цялоста на опаковката не е нарушена и стоката е без следи от употреба. Клиентът връща стоката с куриерска доставка за своя сметка. Възстановява се 80% от стойността на поръчката.

Гаранция:
"ЛИНИЯНАТУР" дава 12 месеца гаранция. Запазването на валидността на гаранцията е пряко зависимо от поддържането, съхранението и изпирането на продуктите съобразно препоръките на етикета и магазина.

Работно време:
Работното време за изпълнение на поръчки от магазина е до 14 работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

Лична информация на потребителите:
"ЛИНИЯНАТУР" и администратора на сайта защитават личните данни на клиентите си и поемат отговорността да не ги предават на трети лица без писмено съгласие на собствениците им.

Промени в правилата:
"ЛИНИЯНАТУР" и администраторите на сайта си запазват правото да променят Правилата за използване на услугите, по свое усмотрение. Всяка промяна в правилата ще бъде разпратена до всички регистрирани клиенти в електронният магазин.

Фотографиите към предлаганите в магазина стоки са илюстративни. 

Пишите на: info@jivavoda.com 

Создание сайтов и интернет-магазинов
Copyright (c) RapidShop, 2006-2008